keskiviikko 6. lokakuuta 2010

ILTA SIIRTYY!!! Salsaklubi-ilta 8.10.2010, Con Salsa soittaa!

SALSAKLUBI-ILTA SIIRTYY MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN
TODENNÄKÖISESTI MARRASKUULLE!
Syy: ConSalsa -yhtyeen laulusolisti on sairastunut eikä pysty laulamaan!


Tanssikoulu J. Leppäkari järjestää 8.10.2008 Kokkolan työväentalolla klo 21.00 - 01.00 salsaklubi-illan.

Jaska on kutsunut esiintyjäksi paikallisen Con Salsa -yhtyeen.



Tule tanssimaan parisalsaa ja muita lattareita tai vain nauttimaan livebändistä!

Sisäänpääsy 13 e

Huom. Kannattaa käydä edellisinä perjantai-iltoina klo 18.30 - 21.30 Jaskan salsakursseilla. Valitse omille tanssitaidoillesi sopiva tunti/tunnit (1. tunti alkeet, 2. kuvioita, 3. haastetta).

Ja seuraavana sunnuntaina on Kokkolassa Kimmo Lasasen (Salsa Oulu) salsakurssi. Kannattaa ehdottomasti osallistua!

Muut salsan opetusta tarjoavat tahot klubi-illan aikoihin: Samba el Gambo: salsan alkeet haltuun! Treenit keskiviikkona ja vapaata tanssia perjantaina! Sekä Kokkolan Lavatanssijat / Roger Ekholm: haastetta piisaa jatkotason tanssijoillekin, treenit maanantaisin.

2 kommenttia:

  1. Tervehdys! Kokkolalehdessä ollut juttu innoitti vierailemaan sivuilla. Kovasti salsavarvasta kutittaisi lähteä mukaan toimintaan...mutta mutta kun ei ole sitä paria. Mikä on tilanne harrastajien keskuudessa; riittääkö harjoituksissa paria parittomalle ladylle? Olen harrastanut nuoruudessani kilpatanssia pari vuotta ja bailatinoa myös parin vuoden verran + enemmän ja vähemmän kaikenlaista on tullut kokeiltua. Joten ihan alkeista en olisi lähdössä liikkeelle.

    VastaaPoista
  2. Heippa!
    Kiva kuulla että salsavarvas on alkanut ilmoitella itsestään! En tiedä oletko jo saanut informaatiota, mutta olet toki tervetullut joukkoomme tanssimaan. Paria ei tarvitse olla, koska vaihtelemme pareja tilanteen mukaan.

    Olemme käyneet treenailemassa Samba El Gambon tiloissa (niittykadulla) keskiviikkoisin klo 19.30 alkaen alkeista ja sitten siitä vaikeustaso noussut illan mittaan. Treenit muokkautuu yleensä sen mukaan, minkä tasoista porukkaa on paikalla.

    Pyrimme ilmoittelemaan tanssimahdollisuuksista myös facebookissa ryhmässä "Salsaa Kokkolaan":
    http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=127396500612618

    Iloisin terkuin Niina

    VastaaPoista