keskiviikko 25. elokuuta 2010

Tanssikoulu J. Leppäkarin salsan starttikurssi ja klubi-ilta

Jaska Leppäkari järjestää yhteistyössä Samba el Gambon salsaryhmän kanssa neljän kerran salsan starttikurssin ja niiden jälkeen klubi-illan, jossa soivat sekä salsa että muut lattarit myös livemusiikin tahtiin!


Paikkana on Kokkolan Työväentalo (Pormestarinkatu 28). Starttikurssitunnit pidetään perjantaisin klo 18.30 - 21.30. Kurssipäivät alla.

10.9.

17.9.

24.9.

1.10.

Joka perjantai opetus on jaettu kolmeen haastavuustasoon ts. ensimmäiselle tunnille voit tulla, vaikket olisi koskaan paritansseja harrastanut, toisella opetetaan hieman haastavampia asioita ja kolmas tunti on illan haastavin. Maksat vain tunneista, joille osallistut.

Perjantaisin on kurssilaisten mahdollista jatkaa Samba el Gambon vapaisiin tanssiharjoituksiin (ei opetusta) klo 21.30 (noin) - 23.00. Paikka on Casa Gambo, Niittykatu 1 (Gigantin viereisen rakennuksen kellarikerroksessa). Samba el Gambon jäsenet ilmaiseksi, muilta perimme musamaksun 2 e/hlö (menee levyjen hankkimiseen).


Klubi-ilta järjestetään pe 8.10.2010. Tarjolla myös livemusiikkia eli ConSalsa -bändi! Sinne ovat tervetulleita myös ne, jotka eivät kurssille syystä tai toisesta pääse.

http://www.jaskadansa.fi/


http://www.samba-el-gambo.com/index.php?sivu=salsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti